Samsung запропонує 14- та 16-дюймові лептопи Galaxy Book4 Edge на платформі Snapdragon X

Найближчим часом багато партнерів Qualcomm представлять власні пристрої на базі платформи Snapdragon X. Наприклад, Samsung готує до випуску лептопи Galaxy Book4 Edge 14 та Galaxy Book4 Edge 16 Pro, обладнані відповідно 14- та 16-дюймовими екранами. Працюють новинки під керуванням ОС Windows 11.

Samsung

Детальні специфікації ноутбуків Samsung Galaxy Book4 Edge поки що не розкриваються. Відомо, що вони оснащуються AMOLED-дисплеями з роздільною здатністю 3K й будуть доступні в конфігурації з 16 ГБ оперативної пам'яті та 12-ядерним варіантом SoC Snapdragon X. Лептоп із 16-дюймовим екраном оснащується акумулятором на 61,8 Вт·год, який забезпечить до 22 годин автономної роботи при відтворенні відео.

SamsungSamsungSamsung
Samsung Galaxy Book4 Edge 14

На бічних гранях Galaxy Book4 Edge доступні два порти USB Type-C, відеовихід HDMI та 3,5-мм аудіороз'єм, а 16-дюймовий варіант також має порт USB Type-A і слот для карт пам'яті microSD. Як і інші ноутбуки зі Snapdragon X, новинки отримають окрему клавішу Microsoft Copilot.

SamsungSamsungSamsung
Samsung Galaxy Book4 Edge 16 Pro

Орієнтовна вартість лептопів Samsung Galaxy Book4 Edge становить 1800 євро. Більш детальну інформацію вендор розкриє під час анонсу.

Джерела:
WinFuture
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 23)

Всі новини за 19.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: