Acer анонсує свій перший ноутубук Swift 14 AI з Copilot+

Acer випустила свій перший ноутбук Swift 14 AI зі штучним інтелектом Copilot+ у співпраці з Microsoft й Qualcomm Technologies. Лінійка Swift 14 AI включає ряд пристроїв під керуванням Windows 11, побудованих на платформах Snapdragon X Elite та Snapdragon X Plus, оснащених найпотужнішими модулями NPU для ноутбуків. За допомогою нових інтелектуальних функцій користувачі зможуть оптимізувати повсякденну діяльність та ефективніше вирішувати складні завдання.

Процесори Snapdragon X створені для штучного інтелекту. Новий Acer Swift 14 AI на базі Snapdragon X Elite обладнаний 12 високопродуктивними процесорними ядрами на 4-нм техпроцесі, інтегрованим графічним процесором Adreno з продуктивністю 3,8 Тфлопс й блоком NPU з обчислювальною потужністю 45 TOPS. Він також оснащений пам’яттю LPDDR5X-8533 об’ємом до 32 ГБ і твердотілим накопичувачем NVMe PCIe Gen 4 місткістю до 1 ТБ. У поєднанні з сотнями програм, оптимізованих для ARM-архітектури, процесори Snapdragon X Elite та Snapdragon X Plus забезпечують швидку й ефективну роботу.

Swift 14 AI використовує пакет технологій Microsoft Copilot+, що відкриває нові можливості для продуктивності, творчості та спілкування. Наприклад, за допомогою функції Recall, користувачі можуть легко знайти все, що вони бачили на своєму ПК, просто описавши підказки. Функція Live Captions з перекладом у реальному часі, забезпечує автоматичне створення субтитрів та переклад будь-якого відео (наживо або попередньо записаного) з 44 мов на англійську, а Cocreator може використовувати візуальні або письмові підказки для спільного створення зображень і текстів на пристрої. ШІ Copilot є тепер повсякденним супутником, доступним одним натисканням спеціальної клавіші.

Swift 14 AI має тонкий та легкий корпус й сенсорну панель с підсвіткою. Ноутбук оснащений 14,5-дюймовим IPS-дисплеєм WQXGA (2560x1600) із частотою оновлення 120 Гц й 100% охопленням sRGB. Він доступний із сенсорним екраном та має сертифікат TÜV Rheinland Eyesafe Certification 2.0, щодо мінімізації вплив шкідливого синього світла без шкоди для точності кольорів. Конструкція шарніра з розгортанням на 180 градусів дозволяє легко відкривати алюмінієву кришку однією рукою.

Пристрій також може похвалитися інфрачервоною вебкамерою 1440p QHD, бездротовим зв'язком Wi-Fi 7 і Bluetooth 5.4, що забезпечує швидкість передачі до 5,8 Гбіт/с при затримці менше ніж 2 мс, й набором портів у вигляді двох USB Type-C та двох USB 3.2 Type-A.

Acer Swift 14 AI (SF14-11) з'явиться в Україні у вересні та коштуватиме від 55999 гривень.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 21.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: