Lenovo представила ноутбуки Yoga Slim 7x й ThinkPad T14s Gen 6 на базі Snapdragon X

Компанія Lenovo представила ноутбуки користувацького та бізнес-сегментів: Yoga Slim 7x і ThinkPad T14s Gen 6 — свої перші пристрої з ШІ Copilot+ на базі процесорів Snapdragon X. Останні удосконалення від Microsoft дають користувачам доступ до можливостей великої мовної моделі (Large Language Model, LLM) навіть у режимі офлайн. Yoga Slim 7x і ThinkPad T14s Gen 6 можуть працювати в автономному режимі так само ефективно, як і в Інтернеті.

YogaSlim7xLifestyle

З функціями на базі штучного інтелекту користувачі можуть пришвидшити редагування, рендеринг і обробку інформації. Нейронний процесор Hexagon у Snapdragon X надає творцям доступ до таких функцій, як створення зображення за текстовим описом, розширені функції редагування фото та відео, створення тексту та отримання підказок щодо оптимізації. Lenovo AI Core працює в парі з процесором Snapdragon X, щоб інтелектуально визначати точний сценарій користувача, динамічно регулюючи потужність і ефективність залежно від поставленого завдання.

Lenovo-YogaSlim7X

Lenovo Yoga Slim 7x має вагу в 1,28 кг і товщину 12,9 мм. Дисплей PureSight OLED з діагоналлю 14,5 дюйма отримав роздільну здатність 3K (3072x1920 пікселів), частоту оновлення 90 Гц і пікову яскравість 1000 кд/м² із підтримкою 100% колірної гами sRGB і DCI-P3. Є інфрачервона вебкамера з роздільною здатністю 1920x1080 пікселів та інтерфейсом MIPI, що забезпечує чіткіше зображення під час відеодзвінків та має чотири мікрофони Voice ID для точної передачі розмови. Лептоп Yoga Slim 7x обладнаний акумулятором на 70 Вт·год.

LenovoThinkPad14s6

ThinkPad T14s Gen 6 — це перший комерційний Copilot+ ПК від Lenovo. Він оснащений пам’яттю LPDDR5x об’ємом до 64 ГБ і втілений в  ультратонкому формфакторі 14 дюймів із вузькими рамками. Користувачі можуть випробувати якість відеозв’язку завдяки зручній комунікаційній панелі, на якій розміщено інфрачервону камеру з роздільною здатністю 1920x1080 пікселів, інтерфейсом MIPI та фізичним затвором для конфіденційності. Бездротовий зв'язок забезпечується завдяки Wi-Fi 7 та додатковим можливостям 5G. Пристрій має акумулятор місткістю 58 Вт·год.

Thinkpad14s6pic

ThinkPad T14s Gen 6 також оснащений надійними функціями безпеки ThinkShield. Партнери з ПЗ, такі як SentinelOne, дозволяють підприємствам забезпечувати надійний багаторівневий захист від програм-вимагачів. Крім того, ThinkShield забезпечує виявлення загроз і захищений процес завантаження на основі штучного інтелекту, а вбудоване ПЗ з самовідновленням забезпечує надійну основу для загальної безпеки системи, що працює у поєднанні з Qualcomm Secure Processing Unit із рішенням Microsoft Pluton. ThinkPad T14s Gen 6 виділяється набором масштабованих функцій безпеки, послуг налаштування та розгортання на базі Lenovo TruScale. Це дає змогу ІТ-адміністраторам точно та впевнено керувати розгортанням ПК з ШІ наступного покоління у своєму парку комп'ютерів.

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 21.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: