Noctua випускає лінійку продуктів для дому та офісу

В асортименті компанії Noctua з'явилася нова лінійка продуктів. Австрійський вендор має величезний досвід у сфері охолодження персональних комп'ютерів, але цього разу вирішив випустити серію рішень для дому та офісу. Вона отримала нехитру назву HOME.

Noctua HOME
Noctua NV-FS1

«Компанія Noctua походить з ринку охолодження ПК, але відзначені нагородами продуктивність, безшумність роботи та довготривала стабільність наших вентиляторів так само корисні в інших сферах застосування, — розповідає голова Noctua Роланд Моссіг (Roland Mossig). — Наші промислові клієнти, а також технічно підковані домашні майстри вже багато років використовують вентилятори не лише для охолодження ПК, тому нова лінійка HOME знаменує собою наступний крок у використанні наших технологій для широкого спектра потреб в охолодженні та робить їх більш доступними для широкої аудиторії».

Noctua

До лінійки Noctua HOME увійшли два комплекти вентиляторів, а також різні аксесуари до них, на кшталт кріплень, повітроводів та блоків живлення. При створенні нових продуктів компанія використала свої напрацювання зі сфери охолодження персональних комп'ютерів, зокрема, застосувала високотехнологічний вентилятор NF-A12x25 PWM. З нашим оглядом цієї «вертушки» можна ознайомитись за посиланням.

Більш детальна інформація про лінійку продуктів Noctua HOME, у тому числі рекомендовані ціни, доступна на сайті виробника.

Обговорити в форумі (коментарів: 35)

Всі новини за 21.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: