G.Skill запросила майстрів оверклокінгу на Computex 2024

Виробник модулів оперативної пам'яті G.Skill розповів про заходи, які він запланував на виставку Computex 2024.

G.Skill

По-перше, для участі в оверклокерському турнірі OC World Cup 2024 до столиці Тайваню було запрошено дев'ятьох майстрів спортивного розгону, які показали найкращі результати в ході онлайн-кваліфікації. Їм доведеться поборотися за призовий фонд у розмірі 40 тисяч доларів, з яких $10 тисяч дістануться чемпіону.

G.Skill

По-друге, на стенді G.Skill пройде показовий виступ професійних оверклокерів у рамках OC World Record Stage 2024. З 4 по 7 червня відвідувачі зможуть поспостерігати за роботою HiCookie, Splave, Skatter Bencher, Elmor, Toppc та інших відомих майстрів спортивного розгону. Завдання оверклокерів — встановити якнайбільше рекордів, використовуючи актуальну платформу Intel та оперативну пам'ять G.Skill DDR5.

G.Skill

G.Skill також не проґавить можливості розповісти про свої нові продукти, на кшталт високошвидкісних комплектів ОЗП, комп'ютерних корпусів, систем охолодження та периферії. Окрім того, в рамках G.Skill Extreme Mod Stage 2024 на стенді компанії буде представлена дюжина цікавих систем від професійних моддерів.

G.Skill

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 21.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: