MSI Claw отримала прискорення до 30% з новим BIOS і тепер швидша за ROG Ally

Компанія MSI продовжує покращувати портативну консоль Claw, випускаючи нові прошивки. Цей пристрій використовує процесори Intel Core Ultra в той час, як інші системи такого класу базуються на чипах AMD Ryzen. Минулого місяця вийшло оновлення, яке серйозно підняло ігрову продуктивність. А тепер доступний черговий апдейт із серйозними покращеннями.

Остання версія BIOS (1T41IMS.109) та MSI Center M (1.0.2405.1401) повинні значно підвищити fps у ряді ігор. Виробник запевняє, що після оновлення у Fortnite та Helldivers 2 продуктивність зросте на 20%, а у Forza Horizon 5 — до 30%.

Згідно з тестами MSI, їхня консоль тепер показує кращу швидкодію відносно конкурентних рішень, включно з ASUS ROG Ally. Досить смілива заява, оскільки на старті ситуація була абсолютно іншою. Тепер же виробник наводить результати тестів, згідно з якими Claw швидше за конкурента у Valheim і Euro Truck Simulator 2 на 90%, у Dying Light перевага 50%, у Left 4 Dead 2 різниця 30%, а в Helldivers — близько 12%. У середньому Claw краща за ROG Ally на 26% у 100 найпопулярніших іграх Steam.

MSI не має наміру зупинятися на досягнутому та обіцяє спільно з Intel далі працювати над оптимізацією. Майбутні оновлення встановлюватимуться безпосередньо через функцію Live Update у програмі MSI Center M.

Джерело:
MSI

 
Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 22.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: