Qualcomm пропонує міні-ПК для розробників на платформі Snapdragon X Elite

Компанія Qualcomm випустила перший міні-комп'ютер на основі однокристальної системи Snapdragon X Elite. Пристрій отримав назву Snapdragon Dev Kit for Windows та, як неважко зрозуміти, розрахований на розробників. До продажу новинка надійде в середині наступного місяця за рекомендованою ціною $899.

Snapdragon X Elite

«Серцем» Snapdragon Dev Kit for Windows виступив раніше не представлений варіант SoC Snapdragon X Elite з маркуванням X1E-00-1DE. Він отримав 12 обчислювальних ядер із частотою від 3,8 до 4,3 ГГц, вбудовану графіку Adreno потужністю 4,6 Тфлопс та NPU-блок продуктивністю 45 TOPS, а його номінальний рівень TDP становить 80 Вт. Зі специфікаціями інших моделей Snapdragon X можна ознайомитися за посиланням.

Snapdragon X Elite

З оснащення міні-ПК Qualcomm можна відзначити 32 гігабайти оперативної пам'яті LPDDR5X, NVMe-накопичувач місткістю 512 Гбайт та бездротовий модуль Wi-Fi 7/Bluetooth 5.4. Габарити корпусу становлять 199×175×35 мм, а важить система 970 грамів. Для живлення використовується зовнішній адаптер номіналом 180 Вт. Інші специфікації пристрою наведені нижче.

Snapdragon X Elite

Джерело:
TechSpot

Обговорити в форумі (коментарів: 53)

Всі новини за 22.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: