Зліт продовжується: Nvidia відзвітувала про $26 млрд виторгу за минулий квартал

Величезний попит на прискорювач штучного інтелекту допоміг Nvidia встановити новий рекорд. В останньому фінансовому звіті «зелена» компанія повідомила про $26 мільярдів виторгу за попередній квартал, що більш ніж у 3,5 раза краще за показники аналогічного періоду минулого року. Разом з тим чистий прибуток Nvidia виріс одразу в сім разів — із $2,04 млрд до $14,88 млрд.

Хуанг

Вже багато місяців поспіль продаж рішень для дата-центрів приносить Nvidia більше виторгу, ніж всі інші підрозділи разом узяті. В останньому кварталі відповідний підрозділ забезпечив «зеленим» $22,56 млрд, і це далеко не межа. Компанія прогнозує, що за підсумками поточного кварталу її сукупний виторг складе близько 28 мільярдів доларів. Більшу частину сформує продукція для центрів обробки даних.

Nvidia

Разом з тим ігровий підрозділ Nvidia останнім часом не може похвалитися визначними фінансовими успіхами. Його квартальний виторг склав $2,64 млрд. Окрім того, у попередньому кварталі рішення для професійної візуалізації принесли «зеленим» $427 мільйонів, автомобільний підрозділ звітував про $329 млн виторгу, а на продажі OEM-продукції Nvidia отримала $78 мільйонів.

Джерело:
Nvidia

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 23.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: