ASUS ROG Ally X отримає 24 ГБ пам'яті LPDDR5X-7500 та вдвічі більший акумулятор

Веб-ресурс VideoCardz через власні джерела з'ясував специфікації портативної ігрової системи ASUS ROG Ally X. Це оновлений варіант ROG Ally, яка побувала в нашій тестовій лабораторії, з кількома важливими нововведеннями. Офіційна презентація пристрою відбудеться на початку червня на виставці Computex 2024.

ASUS ROG Ally X

ASUS ROG Ally X продовжить використовувати однокристальну систему AMD Ryzen Z1 Extreme та 7-дюймовий Full HD дисплей із частотою оновлення 120 Гц. Разом з цим обсяг оперативної пам'яті зросте до 24 Гбайт, причому використовуватимуться більш швидкісні чипи LPDDR5X-7500, а місткість NVMe-накопичувача формату M.2 2280 становитиме 1 Тбайт.

ASUS ROG Ally X

Мабуть, головною особливістю оновленої ROG Ally стане акумулятор. Його місткість зросте вдвічі — з 40 Вт·год до 80 Вт·год. Також замість пропрієтарного роз'єму ROG XG, який використовувався для підключення зовнішньої відеокарти, з'явиться USB4. Це дозволить під'єднати до пристрою різноманітні док-станції, у тому числі з дискретною графікою.

Крім того, ASUS ROG Ally X отримає вдосконалений вентилятор, що забезпечує на 10% більший повітряний потік, а слот для карт пам'яті microSD «переїде» подалі від вентиляційних отворів. Більше подробиць про новинку ми дізнаємось протягом найближчих тижнів.

ASUS ROG Ally X

Що стосується рекомендованої ціни ASUS ROG Ally X, то неофіційні джерела говорять про 799 доларів.

 
Обговорити в форумі (коментарів: 39)

Всі новини за 23.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: