ASUS ROG Ally X отримає 24 ГБ пам'яті LPDDR5X-7500 та вдвічі більший акумулятор

Веб-ресурс VideoCardz через власні джерела з'ясував специфікації портативної ігрової системи ASUS ROG Ally X. Це оновлений варіант ROG Ally, яка побувала в нашій тестовій лабораторії, з кількома важливими нововведеннями. Офіційна презентація пристрою відбудеться на початку червня на виставці Computex 2024.

ASUS ROG Ally X продовжить використовувати однокристальну систему AMD Ryzen Z1 Extreme та 7-дюймовий Full HD дисплей із частотою оновлення 120 Гц. Разом з цим обсяг оперативної пам'яті зросте до 24 Гбайт, причому використовуватимуться більш швидкісні чипи LPDDR5X-7500, а місткість NVMe-накопичувача формату M.2 2280 становитиме 1 Тбайт.

Мабуть, головною особливістю оновленої ROG Ally стане акумулятор. Його місткість зросте вдвічі — з 40 Вт·год до 80 Вт·год. Також замість пропрієтарного роз'єму ROG XG, який використовувався для підключення зовнішньої відеокарти, з'явиться USB4. Це дозволить під'єднати до пристрою різноманітні док-станції, у тому числі з дискретною графікою.

Крім того, ASUS ROG Ally X отримає вдосконалений вентилятор, що забезпечує на 10% більший повітряний потік, а слот для карт пам'яті microSD «переїде» подалі від вентиляційних отворів. Більше подробиць про новинку ми дізнаємось протягом найближчих тижнів.

Що стосується рекомендованої ціни ASUS ROG Ally X, то неофіційні джерела говорять про 799 доларів.

 
Обговорити в форумі (коментарів: 39)

Всі новини за 23.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: