ASUS випускає міні-ПК NUC 14 Performance на платформі Intel Meteor Lake

Лінійка міні-комп'ютерів ASUS NUC поповнилася моделлю NUC 14 Performance. Пристрій виконаний на базі мобільних процесорів Intel Core Ultra (Meteor Lake) та оснащується дискретною графікою Nvidia GeForce RTX 40-ї серії. Нагадуємо, бізнес із виробництва систем NUC (Next Unit of Computing) компанія ASUS перейняла в Intel минулого року.

ASUS NUC 14 Performance

За технічними характеристиками міні-ПК ASUS NUC 14 Performance мало відрізняється від геймерського ROG NUC. Він виконаний у корпусі з габаритами 270x180x50 мм, а топова конфігурація поєднує процесор Core Ultra 9 185H та графіку GeForce RTX 4070 Laptop. Пристрій оснащений двома слотами під модулі SO-DIMM DDR5 та трьома роз'ємами M.2 для твердотілих накопичувачів.

ASUS NUC 14 Performance

Мережеві можливості представлені 2,5-гігабітним Ethernet та бездротовим модулем Wi-Fi 6E. Також варто відзначити наявність порту Thunderbolt 4 й можливість роботи з кількома 4K-дисплеями. Для живлення використовується зовнішній адаптер номіналом 330 Вт. Більш детальна інформація про новинку доступна на офіційному сайті ASUS.

ASUS NUC 14 Performance

Рекомендовані ціни ASUS NUC 14 Performance оголошені не були.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 28.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: