ASUS випускає міні-ПК NUC 14 Performance на платформі Intel Meteor Lake

Лінійка міні-комп'ютерів ASUS NUC поповнилася моделлю NUC 14 Performance. Пристрій виконаний на базі мобільних процесорів Intel Core Ultra (Meteor Lake) та оснащується дискретною графікою Nvidia GeForce RTX 40-ї серії. Нагадуємо, бізнес із виробництва систем NUC (Next Unit of Computing) компанія ASUS перейняла в Intel минулого року.

За технічними характеристиками міні-ПК ASUS NUC 14 Performance мало відрізняється від геймерського ROG NUC. Він виконаний у корпусі з габаритами 270x180x50 мм, а топова конфігурація поєднує процесор Core Ultra 9 185H та графіку GeForce RTX 4070 Laptop. Пристрій оснащений двома слотами під модулі SO-DIMM DDR5 та трьома роз'ємами M.2 для твердотілих накопичувачів.

Мережеві можливості представлені 2,5-гігабітним Ethernet та бездротовим модулем Wi-Fi 6E. Також варто відзначити наявність порту Thunderbolt 4 й можливість роботи з кількома 4K-дисплеями. Для живлення використовується зовнішній адаптер номіналом 330 Вт. Більш детальна інформація про новинку доступна на офіційному сайті ASUS.

Рекомендовані ціни ASUS NUC 14 Performance оголошені не були.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 28.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: