MSI GeForce RTX 4090 Suprim Fuzion отримала вбудовану систему рідинного охолодження

Micro-Star International працює над ще одним варіантом відеокарти GeForce RTX 4090. На виставку Computex 2024, яка пройде наступного тижня, вона привезе модель GeForce RTX 4090 Suprim Fuzion. Ця версія примітна вбудованою системою рідинного охолодження та займе в системному блоці відразу п'ять слотів розширення.

За охолодження відеокарти MSI GeForce RTX 4090 Suprim Fuzion, як було зазначено вище, відповідає готова СРО, всі елементи якої знаходяться під кожухом. Обдув забезпечує пара вентиляторів діаметром близько 100 мм. Також варто відзначити додаткові мідні радіатори, що відводять тепло від мікросхем пам'яті та елементів системи живлення. На торці у новинки розпаяний роз'єм 12VHPWR.

Як підкреслює MSI, вбудована система рідинного охолодження забезпечує на 15% кращу продуктивність щодо традиційного повітряного кулера. Втім, підтвердити чи спростувати цю заяву можна буде лише у незалежних оглядах. Більше подробиць про відеокарту GeForce RTX 4090 Suprim Fuzion ми дізнаємося наступного тижня.

Джерело:
Allround-PC

Обговорити в форумі (коментарів: 33)

Всі новини за 28.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: