У вересні відбудеться конференція Intel Innovation 2024. Очікується анонс процесорів Arrow Lake

У вересні пройде конференція Intel Innovation, на якій процесорний гігант розповість про свої нові продукти. Цього разу її заплановано на 24-25 вересня. Чипмейкер поки що не розкриває детальної програми заходу, проте можна з упевненістю говорити, що не обійдеться без анонсу процесорів Core Ultra 200 (Arrow Lake).

Intel

Intel вже підтвердила наміри випустити процесори Arrow Lake у четвертому кварталі. Ці чипи будуть використовуватися як у ноутбуках, так і в настільних комп'ютерах з платформою LGA1851. Виробники материнських плат, на кшталт MSI та Gigabyte, вже почали готуватися до їхнього релізу. У рамках Intel Innovation 2024 також напевно торкнуться теми серверних чипів, прискорювачів обчислень й штучного інтелекту.

Варто додати, що презентація споживчих процесорів на конференції Intel Innovation вже стала традицією. У 2021 році було презентовано чипи Core 12-го покоління (Alder Lake), у 2022-му — CPU Core 13-го покоління (Raptor Lake), а минулого року Intel анонсувала процесори Core Ultra 100 (Meteor Lake).

Джерело:
Intel

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Всі новини за 28.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: