MSI розповіла про експонати для виставки Computex 2024

Партнерський матеріал

Micro-Star International разом з іншими виробниками комп'ютерного «заліза» готується до старту виставки Computex 2024, яка відбудеться з 4 по 7 червня. Вендор обіцяє представити своє бачення ери обчислень зі штучним інтелектом, що охоплює апаратне забезпечення та програмні рішення, які трансформують життя людей.

MSI

На стенді MSI на Computex 2024 буде представлено широкий асортимент: нові ПК зі штучним інтелектом, ексклюзивний офлайн-інструмент для перетворення тексту в зображення AI Artist, сервери на базі різних графічних процесорів G4101 та G4201, сервер розширення пам'яті S2301 CXL, що нещодавно дебютував, та багато іншого.

MSI

Серед експонатів MSI буде лептоп Prestige 16 AI Evo, який отримав золоту нагороду Computex Best Choice у категорії «Комп'ютери та системи». Компанія називає його найкращим вибором серед тонких, але потужних ноутбуків зі штучним інтелектом. Оснащений процесором Intel Core Ultra 9 і легким корпусом з магнієвого сплаву, він важить лише 1,5 кг. Попри невеликі розміри, лептоп має акумулятор ємністю 99,9 Вт·год із можливістю заряджання за допомогою PD 3.1 (до 140 Вт), що гарантує тривалу продуктивність для будь-яких завдань із використанням штучного інтелекту.

MSI

Окрему увагу вендор приділяє AI Artist — автономному інструменту для перетворення тексту в зображення, що використовує високопродуктивні девайси MSI для створення картинок у режимі «зображення в зображення», «зображення в текст» і багатошарових PSD-файлів для редагування в Photoshop. Це підвищує продуктивність творців контенту, усуваючи мережеві затримки та ризики витоку даних. «Створюйте зображення безпосередньо на продуктах MSI за допомогою MSI AI Artist, отримуючи насичені графічні зображення та безперешкодно додаючи до них текст. Творіть і надихайтеся на абсолютно новому рівні!», — розповідає MSI.

MSI

Портативна ігрова система Claw отримала нагороди Computex Best Choice Award 2024 та Red Dot Design Award. Останні оновлення від MSI та Intel покращили її продуктивність приблизно на 150% та забезпечили плавний ігровий процес у 100 найпопулярніших іграх Steam. MSI Claw оснащена батареєю ємністю 53 Вт·год й пропонує двогодинну автономну роботу навіть при високих навантаженнях. Окрім того, датчики з ефектом Холла подвоюють довговічність джойстиків консолі порівняно зі стандартними рішеннями.

MSI

Не забула MSI й про комп'ютерні комплектуючі. На стенді компанії відвідувачі Computex 2024 зможуть ознайомитись з готовими системами, в тому числі з підтримкою функцій штучного інтелекту, материнськими платами, відеокартами, корпусами, твердотілими накопичувачами PCI-E 5.0 з потужним охолодженням, процесорними кулерами та іншим «залізом». Як завжди, найцікавішим новинкам будуть присвячені окремі матеріали. 

MSI

Геймерів мають зацікавити OLED-монітори, на кшталт 34-дюймового MSI MPG 341CQPX QD-OLED та 27-дюймового MAG 271QPX QD-OLED E2. Дисплеї пропонують частоту оновлення 240 Гц за роздільної здатності 3440x1440 та 2560x1440 пікселів відповідно й підтримку HDMI 2.1. Також на Computex буде представлена оновлена лінійка периферійних пристроїв MSI Gear, призначених не лише для геймерів, а й для професіоналів та творчих особистостей.

MSIMSI

Всі новини за 31.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: