Nvidia працює над ШІ-помічником для геймерів Project G-Assist

Nvidia вигадала, як втілити в життя першоквітневий жарт з 2017 року. Найближчим часом вона представить ШІ-помічника Project G-Assist, який покликаний спростити геймерам проходження ігор завдяки різноманітним корисним порадам, наприклад, як перемогти складного боса. Він також допоможе оптимізувати налаштування якості графіки або інші параметри, щоб повністю використати можливості комп'ютера.

Project G-Assist

Справедливо відзначити, що можливості Project G-Assist будуть далекі від тих, що Nvidia заявляла для першоквітневого GeForce GTX G-Assist. Наприклад, він не продовжуватиме грати замість користувача, коли той відійшов від клавіатури. Новий ШІ-застосунок, грубо кажучи, є відповіддю на додавання Microsoft Copilot в ігри та використовуватиме можливості великої мовної моделі (LLM) для порад геймерам. Відомо, що при пошуку відповідей Project G-Assist використовуватиме голосову/текстову інформацію від користувача, комп'ютерний зір та API.

Project G-Assist

Більше подробиць про Project G-Assist очікується на виставці Computex 2024, яка відкриється найближчими днями. Доречі, власникам графіки GeForce RTX вже доступний інструмент ChatRTX для створення персонального чат-бота.

Project G-Assist

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Всі новини за 02.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: