ASUS запропонує відеокарти GeForce RTX 40-ї серії в модифікації Prime

Модельний ряд відеокарт GeForce RTX у виконанні ASUS незабаром поповниться лінійкою Prime. Вона створена в рамках ініціативи Nvidia SFF-Ready, про яку ми розповідали навесні, та буде представлена відповідними модифікаціями GeForce RTX 4060 Ti, RTX 4070 та RTX 4070 Super. Як і багато інших новинок ASUS, ці відеокарти демонструватимуться на виставці Computex 2024.

ASUS Prime

Для вищезгаданих відеокарт ASUS Prime характерна товщина 50 мм та довжина 269 мм. Такі габарити, згідно із задумом «зелених», забезпечують їм сумісність з максимальною кількістю корпусів, у тому числі малого форм-фактора (SFF). Більш детальну інформацію про вимоги до SFF-Ready відеокарт буде опубліковано найближчим часом.

ASUS Prime

Що стосується моделей ASUS Prime, то вони використовують нову систему охолодження з трьома вентиляторами та оснащені роз'ємом додаткового живлення 12VHPWR. Як підкреслює вендор, у кулері застосовані напрацювання серії ASUS Dual. З інших особливостей відеокарт можна відзначити дві мікросхеми BIOS із перемикачем на торці.

ASUS Prime

Джерело:
Overclock3D

Обговорити в форумі (коментарів: 21)

Всі новини за 02.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: