Оновлена ASUS ROG Ally вийде наступного місяця за рекомендованою ціною від $799

Сьогодні ASUSTeK Computer офіційно представила портативну ігрову систему ROG Ally X. Це оновлений варіант ROG Ally, що побувала у нашій тестовій лабораторії. Пристрій, як і раніше, базується на платформі AMD Ryzen Z1, але разом з тим має ряд важливих нововведень.

ASUS ROG Ally X

В ASUS ROG Ally X використано 7-дюймовий сенсорний дисплей з роздільною здатністю 1080p, частотою оновлення 120 Гц та яскравістю 500 кд/м². «Серцем» пристрою виступив процесор AMD Ryzen Z1 Extreme, знайомий за оригінальною моделлю. Компанію йому склали 24 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5X-7500 та твердотілий накопичувач місткістю 1 Тбайт, виконаний у форматі M.2 2280. У ролі штатної операційної системи виступає Windows 11.

ASUS ROG Ally X

Ще однією важливою особливістю ROG Ally X став акумулятор — його ємність збільшилася з 40 Вт·год до 80 Вт·год, щоправда, разом з цим вага пристрою зросла на 70 грамів (до 678 г). Серед нововведень також згадується покращений дизайн корпусу, який тепер виконаний у чорному кольорі, збільшений ресурс джойстиків та ефективніша система охолодження, а на зміну пропрієтарному роз'єму ROG XG для підключення зовнішньої відеокарти прийшов USB4.

ASUS ROG Ally X

ASUS ROG Ally X виходить наступного місяця з рекомендованою ціною від 799 доларів.

ASUS ROG Ally X

Джерело:
VideoCardz

 
Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 02.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: