MSI готує портативну консоль Claw 8 AI+ на платформі Intel Lunar Lake

Micro-Star International оголосила про плани випустити наступне покоління портативної ігрової системи Claw невдовзі після анонсу оригінальної моделі. Офіційна презентація новинки, судячи з усього, вже не за горами. У Мережі з'явилися перші подробиці про модель Claw 8 AI+, виконану на базі процесорів Intel Core Ultra 200 (Lunar Lake).


Оригінальна MSI Claw

Більше інформації про Claw 8 AI+ вендор оприлюднить в найближчому майбутньому, але вже відомо, що вона отримає 8-дюймовий екран та підтримку інтерфейсу Thunderbolt 4. Що стосується апаратної платформи, то для CPU Lunar Lake корпорація Intel заявляє про півторакратний приріст швидкодії вбудованої графіки щодо Ultra 100 (Meteor Lake). Іншими словами, збільшення частоти кадрів при переході з оригінальної Claw на Claw 8 AI+ має бути істотним. Нагадуємо, офіційний реліз процесорів Intel Lunar Lake запланований на наступний квартал.


MSI Claw X Fallout

Окрім того, найближчим часом MSI та Bethesda запропонують фанатам серії ігор Fallout спеціальну версію Claw X Fallout. «Начинка» пристрою, ймовірно, повністю успадкована від звичайної Claw, але оформлений він буде в стилі портативного комп'ютера Pip-Boy.

Джерело:
Overclock3D

 
Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 03.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: