Sony представила адаптер для підключення PlayStation VR2 до ПК

Sony офіційно представила адаптер для підключення гарнітури віртуальної реальності PlayStation VR 2 до персональних комп'ютерів. Він надійде у продаж сьомого серпня та, як підкреслює японський гігант, дозволить грати в тисячі проєктів для платформи SteamVR, у тому числі Half-Life: Alyx, Fallout 4 VR і War Thunder. Рекомендована ціна новинки — від 60 доларів.

PlayStation VR2

Sony також розповіла про мінімальні системні вимоги гарнітури, ознайомитися з ними можна у таблиці нижче. Компанія звертає увагу на те, що деякі функції PlayStation VR2, яка створювалася для консолі PlayStation 5, будуть недоступні на персональних комп'ютерах. Серед них HDR, відстеження погляду користувача, адаптивні тригери та тактильний зворотний зв'язок.

PlayStation VR2

Нагадуємо, офіційний реліз PlayStation VR2 відбувся на початку 2023 року. Гарнітура пропонує зображення з роздільною здатністю 2000x2040 пікселів для кожного ока, поле зору 110° й частоту оновлення до 120 Гц. Рекомендована ціна пристрою становить від 550 доларів, що більше, ніж Sony просить за консоль PlayStation 5.

PlayStation VR2

Джерело:
PlayStation

 
Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 04.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: