Оновлена портативна консоль MSI Claw 8 AI+ представлена офіційно

На виставці Comptuex 2024 відбувся анонс портативної ігрової системи MSI Claw наступного покоління. Пристрій отримав назву Claw 8 AI+ та базується на платформі Intel Lunar Lake. Для цих процесорів Intel заявляє півторакратний приріст швидкодії вбудованої графіки щодо чипів Core Ultra 100 (Meteor Lake), які використовуються в оригінальній Claw.

Фото HotHardware

Окрім нової апаратної платформи MSI Claw 8 AI+ примітна 8-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1080p та частотою оновлення 120 Гц, системою охолодження з двома тепловими трубками та парою вентиляторів, а також більш містким акумулятором. Як повідомляють закордонні колеги, його ємність зросте з 53 Вт·год до 80 Вт·год. Сама компанія називає Claw 8 AI+ найпотужнішою 8-дюймовою портативною ігровою консоллю на ринку.

Що стосується термінів релізу MSI Claw 8 AI+, то вендор поки що тримає їх в таємниці. Мобільні процесори Intel Lunar Lake вийдуть до кінця наступного кварталу, тому можна розраховувати на дебют Claw 8 AI+ протягом другої половини цього року.

Джерело:
MSI

 
Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 04.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: