Adata показала портативну консоль XPG Nia із підтримкою ОЗП формату LPCAMM2

Adata Technology представила на виставці Computex 2024 прототип портативної системи XPG Nia. Пристрій базується на платформі AMD Phoenix та, за планами виробника, надійде у продаж на початку 2025 року. Вендор поки не визначився з рекомендованою ціною новинки, але обіцяє, що вона буде близько 600-доларової позначки.

Adata XPG Nia

Однією з головних особливостей XPG Nia став екран. Його можна нахилити, відкривши додаткові вентиляційні отвори. Вверху встановлена веб-камера з можливістю відстеження погляду користувача. Ближче до релізу Adata опублікує 3D-модель корпусу, що дозволить створювати різні модифікації для пристрою, а плату взагалі можна використовувати окремо, наприклад, як міні-комп'ютер.

Adata XPG Nia

Також наголошується на можливості апгрейду. Замінити процесор більш продуктивний, на жаль, не вдасться, але власники зможуть збільшити місткість твердотілого сховища та оперативної пам'яті. У новинці Adata вирішила застосувати модулі LPDDR5X формату LPCAMM2 та заявляє про підтримку до 64 Гбайт ОЗП. У ролі штатної ОС виступить Windows 11.

Adata XPG Nia

Джерела:
Retro Handhelds
Tom's Hardware

Обговорити в форумі (коментарів: 4)

Всі новини за 05.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: