ASUS представила ROG Mjolnir — портативне джерело безперебійного живлення для геймерів

ASUSTeK Computer продовжує розширювати асортимент продуктів бренду Republic of Gamers. На виставці Computex 2024 компанія серед іншого представила портативне ДБЖ ROG Mjolnir, виконане, як підказує назва, у формі молота Тора. За заявами виробника, новинка забезпечить до години автономної роботи ігрової системи з відеокартою GeForce RTX 4080.

ASUS

Всередині ASUS ROG Mjolnir встановлений акумулятор (LiFePO4) місткістю 768 Вт·год. Пристрій отримав кілька розеток та USB-портів, у тому числі з підтримкою Power Delivery до 100 Вт, дисплей, куди виводиться різна інформація, та бездротову зарядку стандарту Qi 2.0. Елемент, що виступає вверху — це не ручка, а ліхтарик, який у такому положенні заряджається бездротовим способом. Ціна і терміни виходу ROG Mjolnir поки не називаються.

ASUS

Ще однією новинкою ASUS, що отримала назву із германо-скандинавської міфології, став блок живлення ROG Thor III. Він має номінальну потужність 1600 Вт, відповідає стандарту ATX 3.1 та на додаток до шести роз'ємів PCI-E Power 8-pin оснащений двома 12V-2x6 для живлення потужних відеокарт. Також варто відзначити сертифікацію 80 Plus Titanium, 10-річну гарантію та OLED-дисплей з магнітним кріпленням, який можна встановити на одну з бічних граней. Рекомендована ціна оголошена не була.

ASUS

Джерела:
ASUS
Tom's Hardware

 
Обговорити в форумі (коментарів: 31)

Всі новини за 05.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: