Fractal Design анонсує корпуси Mood та Era 2, крісло Refine та бездротову гарнітуру Scape

Компанія Fractal Design, відома своїми продуманими шасі, тихо анонсувала на своєму офіційному сайті дві нові моделі Mini-ITX корпусів. І що ще цікавіше — показала нехарактерну для себе лінійку продуктів. Зокрема крісло Refine та бездротову гарнітуру Scape. Мало що відомо про характеристики та ціну усіх цих продуктів, отже подробиць доведеться чекати до офіційного старту продажів. А поки спробуємо описати те, про що можна здогадатись з їх зовнішнього вигляду.

Fractalnewproducts

Корпус Mood є вертикальним та витягнутим догори шасі під Mini-ITX плати, який підтримує повнорозмірні відеокарти. Ймовірно, він підтримує блоки живлення формату SFX. Оскільки корпус поділений на два окремі відсіки по вертикалі, відеокарта підключається через подовжувач. Вентиляцію забезпечує великий витяжний пропелер формату 180 мм (а можливо й усі 200 мм), встановлений зверху. Бокова та фронтальна панель вкриті щільною тканиною, тильна та верхня панель сітчасті. Всі панелі легко знімаються. А ще виробнику вдалося втиснути у цей маленький простір вертикальну систему рідинного охолодження формату 240 мм. Доступні кольори — білий та чорний.

Mood

Корпус Era 2, не зважаючи на більш стандартну зовнішність, так само пропонує два окремі простори під материнську плату Mini-ITX та повнорозмірну відеокарту. Але в цей раз вони повернуті боком в горизонтальну орієнтацію. Відеокарту тут також доведеться підключати через подовжувач. Концепція вентиляції нагадує Raven від Silverstone — два габаритні вентилятори встановлені знизу та закриті пиловим фільтром. Повітря від них прямує вгору, де, ймовірно, може бути встановлений радіатор СРО. Усі бокові панелі зроблені з цільного шмата алюмінію і знімаються одним рухом догори. Верхня панель виготовлена з гарного дерева. Доступні кольори — чорний, синій та сірий.

Era2

Крісло Refine виконане в найкращих традиціях скандинавського дизайну і нагадує витвори IKEA на максимальних налаштуваннях. Технічної інформації небагато, але візуально видно, що воно має усі можливі регулювання, гойдання, налаштовувані підлокітники, сидіння, поперекову підтримку та подушку під голову. Матеріал оббивки — тканина або сітка, кольори темний або світлий. Окремо є темний варіант оббивки з Алькантари. Отже, загалом, п'ять версій.

Refine

І нарешті, бездротова гарнітура Scape. Про неї відомо найменше, окрім того, що вона дійсно працює через радіопередавач або Bluetooth, має підставку з магнітною індукційною зарядкою та два варіанти кольорів — чорний або білий.

Scape

І можливо, щось схоже на підсвітку.

Scape2

Джерело:
Fractal Design

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 06.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: