Lian Li показала на Computex 2024 нові корпуси, аксесуари та ПЗ

На виставці Computex 2024, що проходить цими днями в Тайбеї, компанія Lian Li показала свої останні прототипи та інновації. Серед них були нові шасі: Lancool 207, Lancool 217 (з дерев'яними вставками) та O11 Vision Compact. Також там можна було побачити кабелі живлення Strimer Plus V3 з підсвіткою та найновіші моделі вентиляторів UNI FAN SL V3, підсвіткою та швидкістю яких можна керувати через спеціальний бездротовий контролер. Крім того, було показане й нове ПЗ від SignalRGB для керування підсвіткою. Розглянемо усе по черзі.

LianLiComputex

Lancool 207 є невеликим корпусом, спроможним вміщати повноцінні материнські плати формату ATX. Це досягається завдяки переміщенню блока живлення в передню частину шасі, та зміщенню материнської плати донизу. В результаті, у компактну конструкцію корпусу поміщається зверху СРО формату 360-мм, відеокарти довжиною до 410 мм та чимало вентиляторів.

LianLi207

Lancool 217 є стандартним шасі, оточеним рамкою з дерева, що надає йому більш естетичного вигляду. Корпус побудований навколо концепції хорошої вентиляції у поєднанні з захистом від пилу. У передній частині є металева решітка та пиловий фільтр, за яким встановлено два потужні вентилятори формату 170x170x30 мм. Вони мають функцію реверсу, яка активується натисканням однієї кнопки та видуває пил з корпусу. Також знизу є місце для трьох додаткових 120-мм вентиляторів. Корпус підтримує як звичайні материнські плати, так й нові, з підключенням роз'ємів зі зворотної сторони.

LianLi217

O11 Vision Compact є рафінованою версією популярного O11 Vision. Компактне шасі має два типи верхніх панелей — скляну та сітчасту з підтримкою 360-мм радіатору системи СРО. Шланги від нього можуть бути сховані у сусідньому відділенні. Підтримується вертикальне та горизонтальне встановлення відеокарти та материнські плати з роз'ємами підключення як позаду, так і попереду. По висоті та глибині O11 Vision Compact схожий на O11 Dynamic, але тепер він має більшу ширину, для кращої вентиляції та сумісності з відеоадаптерами.

LianLiO11VisionCompact

Для різноколірних RGB кабелів Strimer Plus V3, нових вентиляторів UNI FAN SL V3 та систем рідинного охолодження буде впроваджений бездротовий контролер, який дозволить керувати швидкістю пропелерів та світловими ефектами. З усіх кабелів залишиться лише один дріт, потрібний для підключення до живлення. А для програмної підтримки керування світловими ефектами Lian Li у партнерстві з SignalRGB випустить оновлену версію застосунку L-Connect 3.

LianLiWirelessContoler

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

Всі новини за 06.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: