Система охолодження DeepCool Assassin IV VC Vision отримала радіатор із випарною камерою

Одним із найцікавіших експонатів компанії DeepCool на виставці Computex 2024 стала процесорна система охолодження Assassin IV VC Vision. Це оновлений варіант CPU-кулера Assassin IV, який, за заявами виробника, підійде для процесорів з рівнем TDP до 300 Вт. У продаж новинка має надійти протягом наступного кварталу.

DeepCool

В Assassin IV VC Vision компанія продовжила використовувати двосекційний радіатор із сімома 6-мм тепловими трубками, але на зміну мідній нікельованій основі прийшла теплова камера. Як зазначає DeepCool, у порівнянні з попередником це покращило температурний режим процесора на кілька градусів Цельсія, проте ми рекомендуємо дочекатися незалежних тестів. Вгорі знаходиться екран, на який можна вивести різну інформацію про систему, наприклад, температуру, енергоспоживання і частоту процесора.

DeepCoolDeepCool

Серед інших новинок DeepCool можна виділити низькопрофільні CPU-кулери AN400, різноманітні моделі систем рідинного охолодження, а також блоки живлення формату SFX та SFX-L з роз'ємами 12V-2x6 та номінальною потужністю до 1000 Вт. Більш детальну інформацію про них компанія надасть у найближчому майбутньому.

DeepCool
Фото Tom's Hardware

Джерело:
ProfessionalReview

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 06.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: