ASUS показала на Computex нові моделі ігрової периферії ROG

Computex 2024 вже скінчився, але новинки звідти продовжують з’являтися в інформаційному полі. Зокрема, відомий ігровий бренд ASUS ROG, провів презентацію своєї оновленої ігрової периферії у складі механічної бездротової клавіатури Azoth Extreme, бездротової миші Harpe Ace Extreme, бездротової гарнітури Delta II та маршрутизатора ROG Rapture GT-BE19000. А ще — «ігрового» крісла Destrier Core. Подивимось на усе по черзі.

ASUSROGComputex2024

Найцікавішою прем’єрою можна вважати ігрову мишу Harpe Ace Extreme. Основна її особливість — це корпус із карбону, що надає міцність конструкції при вазі у 47 грамів. Все інше також заслуговує уваги. Сенсор ROG AimPoint Pro на 42 тисячі CPI, оптичні перемикачі на 100 млн натискань, три режими підключення (2,4 ГГц, Bluetooth та по кабелю). А ще підтримка частоти опитування в 8000 Гц через приймач ROG Polling Rate Booster. Та така екзотика, як скляні ніжки, виготовлені з Corning Gorilla Glass 3.

ROGHarpeACEExtreme

Флагманська клавіатура ROG Azoth Extreme цілком доповнює мишу своєю ексцентричністю. Це механіка, побудована на змащених перемикачах ROG NX Snow у форматі 75%, спроможна працювати з частотою 8 кГц у бездротовому режимі. Попередня версія пристрою вже була в нас на огляді. Тут же додався повноколірний сенсорний OLED-дисплей та магнітна підставка під руки. Але ще цікавіші зміни відбулися усередині. Алюмінієва рамка корпусу, опорна пластина клавіш з карбону, магнітні конічні ніжки для зміни висоти, багатошарова шумоізоляція всередині. А ще можливість одним рухом перемикача змінювати глибину натискання усіх клавіш. Заявлена автономність складає 1600 годин, але навряд чи цей показник досяжний з увімкненою підсвіткою та дисплеєм.

ROGAzothExtreme

Ігрова гарнітура ROG Delta II по суті є косметичним оновленням попередньої моделі та пропонує три режими підключення — через Bluetooth, 2,4 ГГц без затримки з технологією ROG SpeedNova або дротове через роз’єм 3,5 мм. З нового тут хіба що технологія DualFlow, яка забезпечує одночасне відтворення аудіо й бездротове перемикання між двома джерелами звуку. Ну й, можливо, 50-мм динаміки із титановою діафрагмою, які в теорії мають сприяти покращенню АЧХ та кращому звучанню. На борту також є підсвітка, і якщо її вимкнути, то виробник гарантує до 110 годин роботи на одному заряді акумулятора.

ROGDeltaII

Роутер ROG Rapture GT-BE19000 підтримує стандарт Wi-Fi 7 та швидкість бездротової передачі даних до 19 Гбіт/с. Система AFC (Automated Frequency Coordination) забезпечує більш потужний сигнал у діапазоні 6 ГГц. Не забули сюди прикрутити й технології штучного інтелекту ASUS Smart AiMesh з метою зниження затримки у передачі даних. Роутер має два порти на 10 Гбіт/с й чотири на 2,5 Гбіт/с. Порт USB WAN підтримує використання модемів 4G LTE та 5G. Також є функція Gaming Network, безпекова функція AiProtection Pro та комплексні функції VPN з підтримкою декількох протоколів і VPN типу «site-to-site».

ROGRaptureGTBE19000

Що ж до сітчастого крісла ROG Destrier Core, то це є спрощена версія Destrier Ergo у такому самому футуристичному дизайні.

ROGDestrierCore

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 11.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: