Слідами Computex 2024: нові десктопи, монітори та моноблоки MSI

На правах реклами

Цього року Micro-Star International привезла на виставку Computex чимало нових продуктів. Про деякі з них ми вже розповідали в окремих матеріалах, а тепер пропонуємо ознайомитися з іншими новинками тайванського вендора.

MSI

На стенді MSI був представлений ігровий десктоп MEG Vision X AI. Пристрій отримав 13,3-дюймовий сенсорний екран, який займає майже всю фронтальну панель і фактично виконує роль вбудованого монітора. Як підказує назва, не обійшлося без функцій на базі штучного інтелекту.

MSI

У новинці компанія застосувала програмний набір MSI AI Engine, який автоматично оптимізує налаштування на основі активності користувача, а завдяки MSI Artist x MSI Chat можна локально запустити генеративний ШІ для створення зображень, тексту, відповідей на запитання користувача або аналізу інформації з документів у локальних папках.

MSI

Також був анонсований більш класичний системний блок MAG Infinite E1 на базі сучасного «заліза». У ньому теж використано фірмове ПЗ MSI AI Engine, що надає користувачам низку ШІ-функцій.

MSI

Ще однією новинкою MSI стали монітори для дому серії PRO MP: PRO MP252 E2 і PRO MP271A E2. Вони виконані на 24,5- і 27-дюймових IPS-матрицях відповідно, пропонують роздільну здатність 1920x1080 пікселів, час відгуку 1 мс та частоту оновлення 120 Гц.

MSI

Серед особливостей моніторів вендор також відзначає тонкі рамки, мінімалістичний дизайн і вбудовані динаміки.

MSI

Платформа Intel Core Ultra (Meteor Lake) лягла в основу моноблока MSI AM273Q AI. У ньому компанія застосувала 27-дюймову IPS-матрицю з роздільною здатністю 1440p, корпус із переробленого пластику, висувну вебкамеру і процесор Core Ultra 7 155U з вбудованим блоком NPU для прискорення ШІ-функцій. Окрім того, технологія MSI Instant Display з Thunderbolt 4 та входом HDMI дає змогу використовувати моноблок як монітор.

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 13.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: