Хакери заволоділи секретною інформацією AMD: компанія підтверджує витік

Група хакерів стверджує, що заволоділа секретною інформацією компанії AMD. Під загрозою опинилися подробиці про нові продукти, специфікації, бази даних з інформацією про клієнтів, співробітників та власність компанії, файли BIOS та прошивок, вихідний код програм та фінансова інформація.

AMD Hacked

Хакери виклали у Мережу приклади ймовірно викрадених даних. Проте в них відсутня інформація про продукти, які ще не були випущені на ринок. Тому важко сказати, чи не є ці заяви необґрунтованими. З іншого боку, ця злочинна група вже була помічена у досить серйозних справах раніше.

AMD leaked info

AMD зі свого боку підтвердила факт витоку інформації, але усе ще з'ясовує обсяги викрадених даних. Вони заявляють, що тісно співпрацюють з правоохоронними органами та провайдерами над розслідуванням цієї справи. Зазначимо, що це не перший випадок, коли AMD стикається з порушеннями безпеки. У 2022 році вони вже втрачали 450 ГБ даних, але ті, зрештою, так і не були оприлюднені. Подивимось, чи вдасться уникнути розголосу та проблем цього разу.

Джерело:
Videocardz

 
Обговорити в форумі (коментарів: 43)

Всі новини за 19.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: