Samsung працює над твердотілими накопичувачами 990 EVO Plus та 9100 PRO

В асортименті Samsung незабаром з'являться дві нові лінійки твердотілих накопичувачів. Компанія зареєструвала в Південній Кореї дві торгові марки: 990 EVO Plus та 9100 PRO. Очевидно, що під цими назвами будуть запропоновані майбутні накопичувачі вендора, але, на жаль, якихось подробиць про «начинку» або швидкісні показники цих SSD доведеться ще почекати.


Samsung 990 PRO

Оригінальна серія Samsung 990 EVO вийшла в січні та представлена пристроями, які здатні працювати в режимах PCI Express 4.0 x4 або PCI-E 5.0 x2. Можна припустити, що оновлені Plus-версії цих NVMe-накопичувачів зможуть запропонувати більш високі швидкісні показники. Наприклад, у минулому Samsung схожим чином підійшла до випуску лінійки 970 EVO Plus, де перехід на нові мікросхеми 3D V-NAND TLC дав змогу наростити швидкодію відносно звичайних SSD 970 EVO.

Що стосується лінійки Samsung 9100 PRO, то закордонні колеги припускають, що ці накопичувачі стануть наступниками серії 990 PRO. Після випуску цих SSD було очевидно, що південнокорейський гігант надалі перейде на нову схему маркування, імовірно, з чотиризначними числами. Втім, поки не можна з повною упевненістю стверджувати, що SSD 9100 PRO стануть новим флагманом Samsung.

Джерело:
ComputerBase

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 20.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: