Підтверджено терміни виходу процесорів Intel Core Ultra 200

Від азійських джерел надійшли додаткові подробиці про терміни виходу нового покоління процесорів Intel Core. Зокрема, офіційний реліз мобільних чипів Core Ultra 200V (Lunar Lake) заплановано на період з 17 по 24 вересня. На заводах TSMC вже стартувало серійне виробництво кристалів для процесорів Lunar Lake, тому перенесення термінів виходу виглядає малоймовірним. Про головні особливості нових CPU чипейкер розповів на початку цього місяця.

Intel Core Ultra 200

Що стосується доступності ноутбуків з платформою Intel Core Ultra 200V (Lunar Lake), то вони повинні з'явитися у продажу 25 вересня. Зазначимо, що це дещо пізніше за найближчих конкурентів. Партнери Qualcomm випустили перші лептопи з однокристальною системою Snapdragon X раніше цього місяця, а в середині липня з'являться пристрої на базі процесорів AMD Ryzen AI 300 (Strix Point).

У вересні також відбудеться офіційна презентація процесорів Core Ultra 200 (Arrow Lake-S) для настільної платформи LGA1851. Найімовірніше, вона пройде в рамках конференції Intel Innovation 2024 (24-25 вересня). У продажу перші CPU Arrow Lake-S і материнські плати до них з'являться через місяць після цього.

Джерело:
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 4)

Всі новини за 24.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: