DeepCool припиняє продаж продукції у США через санкції

Цього місяця стало відомо про потрапляння компанії Beijing Deepcool Industries під санкції Міністерства фінансів США. Реакція американських ритейлерів не забарилася. Закордонні колеги звернули увагу, що до теперішнього часу продукція DeepCool зникла з віртуальних полиць більшості великих інтернет-магазинів, включно з Amazon, Newegg, Microcenter та BestBuy.

DeepCool

Зараз придбати товари DeepCool можна тільки у невеликих ритейлерів, які не встигають за дотриманням нових санкцій Сполучених Штатів. Що цікаво, Amazon Canada та BestBuy Canada теж перестали продавати продукти китайського вендора. В інших куточках планети, наприклад в Європі, включно з Україною, системи охолодження, блоки живлення та інші товари DeepCool, як і раніше, доступні для купівлі.

Обмеження проти Beijing Deepcool Industries були введені через співпрацю з російськими компаніями, які перебувають у санкційному списку. За даними влади США, компанія поставила їм товарів на суму понад мільйон доларів. У результаті американський підрозділ DeepCool був змушений припинити роботу зі своєю материнською компанією в Китаї, що і призвело до зникнення її продуктів в американських магазинах.

Джерело:
Vortez

Обговорити в форумі (коментарів: 31)

Всі новини за 27.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: