Lian Li пропонує СРО AIO серії HydroShift LCD з «прихованими» шлангами та РК-дисплеєм

Компанія Lian Li виводить на ринок нові системи рідинного охолодження для процесорів з особливим розташуванням шлангів для естетичного монтажу всередині корпусу ПК. Особливістю AIO-пристроїв серії HydroShift LCD є короткі трубки, які можна частково сховати в корпусі радіатора. Також продукти цієї серії оснащені рідкокристалічним екраном на блоці з водоблоком.

Lian Li HydroShift LCD оснащені спеціальними шлангами серверного типу, які забезпечують довговічність і гнучкість. Вони тягнуться вздовж радіатора і виступають рівно настільки, щоб забезпечити монтаж охолоджувача з водоблоком всередині. Спеціальне кріплення забезпечує фіксацію шлангів на бічній стороні корпусу. Візуально це має привабливіший і стильніший вигляд.

Lian Li AIO HydroShift LCD

Компанія представила три варіанти такої системи: HydroShift LCD 360S, HydroShift LCD 360R і HydroShift LCD 360TL. Вони відрізняються вентиляторами й підсвічуванням, але кожен варіант доступний у білому і чорному кольорі. У всіх випадках використовується радіатор 403x124,5x27 мм із трьома вентиляторами 120 мм. Підтримується встановлення на процесори AMD AM5/AM4 та Intel LGA 1700.

Lian Li AIO HydroShift LCD

Екран на базі матриці IPS діагоналлю 2,88 дюйма з роздільною здатністю 480x480 пікселів з підтримкою застосунку L-Connect 3 для повного контролю та детального налаштування. На екран можна виводити дані моніторингу параметрів системи в реальному часі, можна змінювати теми та задавати динамічні ефекти. Також є можливість виведення скриншотів і коротких відео.

Lian Li AIO HydroShift LCD

HydroShift LCD 360S оснащується помпою зі швидкістю 1500–3800 об/хв, водночас особлива конструкція крильчатки та водяних каналів забезпечує шум менше ніж 30 дБ. Ця система оснащена трьома вентиляторами без підсвічування з потужністю повітряного потоку 73,14 CFM. Рекомендована ціна MSRP становить $179,99.

Lian Li AIO HydroShift LCD

HydroShift LCD 360R оснащується помпою зі швидкістю не більше 3200 об/хв, трьома вентиляторами з великими лопатями та підсвічуванням, які створюють потік 79,9 CFM. Рекомендована ціна на американському ринку $199,99.

Lian Li AIO HydroShift LCD

HydroShift LCD 360TL оснащується такою ж помпою, що і 360R. Обдувається трьома вентиляторами Uni Fan TL з унікальним дизайном і підсвічуванням, згідно з описом вони створюють повітряний потік 90,1 CFM. Також вони підтримують повний контроль і управління через застосунок L-Connect 3. Вартість стартує від $259,99.

Lian Li AIO HydroShift LCD

Джерело:
Lian Li

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 30.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: