Lian Li випустила лінійку блоків живлення Edge з L-подібною формою корпусу

Компанія Lian Li готова запропонувати ПК-ентузіастам блоки живлення серії Edge, створені спеціально для корпусів із двома відсіками. Головною особливістю новинок стала незвична L-подібна форма, яка, за задумом виробника, має спростити під'єднання та подальше прокладання кабелів. Додамо, що про кардинально новий форм-фактор не йдеться, і пристрої без проблем встановлюються на місце ATX-сумісних БЖ.

Lian Li Edge

Лінійка блоків живлення Lian Li Edge представлена моделями номіналом 850, 1000 та 1300 Вт. Усі новинки відповідають стандартам PCIe 5.1 й ATX 3.1, пройшли сертифікацію 80 Plus Platinum, Cybenetics Platinum та PPLP Platinum, комплектуються кабелем 12VHPWR і супроводжуються 10-річною гарантією виробника.

Lian Li Edge

Ще однією цікавою особливістю став вбудований USB-хаб, який призначений для підключення різноманітної периферії, на кшталт RGB-контролерів. Активне охолодження «нутрощів» блоків живлення забезпечує 120-мм вентилятор на гідродинамічному підшипнику.

Lian Li Edge

Блоки живлення Lian Li Edge на 1000 та 1300 Вт уже надійшли до продажу, у закордонних магазинах ціни стартують зі 190 та 230 доларів відповідно. Білі версії обійдуться мінімум на $10 дорожче. Вихід 850-ватного БЖ відбудеться дещо пізніше.

Lian Li Edge

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Всі новини за 06.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: