Nvidia дарує копію Black Myth: Wukong покупцям відеоадаптерів GeForce RTX 40-ї серії

Nvidia вирішила простимулювати продажі графічних прискорювачів GeForce RTX 40-ї серії. Для цього «зелений» чипмейкер запустив нову промоакцію, у рамках якої в покупців відеокарт, готових ПК або ноутбуків із дискретною графікою Ada Lovelace є можливість безплатно отримати копію рольового бойовика Black Myth: Wukong від студії Game Science. У ньому, нагадаємо, будуть реалізовані фірмові технології Nvidia, зокрема DLSS 3.5. Реліз гри заплановано на 20 серпня.

У новій промоакції беруть участь майже всі відеоадаптери GeForce RTX 40-ї серії. Винятком стали десктопні карти GeForce RTX 4060 (Ti), а також мобільні 3D-прискорювачі GeForce RTX 4060 Laptop та RTX 4050 Laptop. Пропозиція поширюється на відеокарти, ПК і ноутбуки, придбані в період з 9 липня по 19 серпня.

Як завжди, покупку необхідно здійснити в одного з офіційних партнерів «зеленого» чипмейкера. У списку українських ритейлерів, що беруть участь в акції, поки вказано тільки Telemart та ArtLine. Більш детальна інформація наведена на офіційному сайті Nvidia.

Обговорити в форумі (коментарів: 36)

Всі новини за 09.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: