Gigabyte випустить плату B650E Aorus Stealth Ice із роз'ємами на звороті

Gigabyte Technology анонсувала надходження до продажу материнської плати B650E Aorus Stealth Ice для процесорів AMD AM5. Головною особливістю новинки стало перенесення роз'ємів на тильну сторону. Це дає змогу приховати з поля зору більшість дротів, але водночас накладає обмеження на сумісність корпусів.

Gigabyte B650E Aorus Stealth Ice

З оснащення плати Gigabyte B650E Aorus Stealth Ice можна відзначити (12+2+2+2)-фазну систему живлення, чотири роз'єми під модулі оперативної пам'яті DDR5, слот розширення PCI Express 5.0 x16 й три роз'єми M.2 для NVMe-накопичувачів, включно з одним із підтримкою PCIe 5.0. Мережеві можливості представлені бездротовим модулем Wi-Fi 7 та 2,5-гігабітним Ethernet. Детальніша інформація про новинку доступна на сайті вендора.

Gigabyte B650E Aorus Stealth IceGigabyte B650E Aorus Stealth Ice

Щоб покупці могли заздалегідь переконатися в сумісності нової плати та корпусу, Gigabyte опублікувала перелік моделей, які гарантовано підтримують встановлення B650E Aorus Stealth Ice. Ознайомитися зі списком можна за посиланням.

Gigabyte B650E Aorus Stealth Ice

Рекомендовану ціну і дату релізу системної плати Gigabyte B650E Aorus Stealth Ice компанія оголосить трохи пізніше. Ймовірно, новинка стане доступною для купівлі якраз до виходу CPU Ryzen 9000 (Granite Ridge) наприкінці липня.

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 11.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: