З'явилися результати тесту інтегрованої графіки процесорів Intel Lunar Lake у Geekbench 6

У базі даних бенчмарка Geekbench 6 виявили результати тестування вбудованої графіки нового процесора Intel покоління Lunar Lake. Випробувано чип Core Ultra 7 258V, який отримав 8 ядер, базову частоту 2,2 ГГц та максимальний Boost до 4,8 ГГц.

Відеоядро цього процесора в тесті під API Vulkan показало 31560 та 34181 бала. Такий результат можна порівняти з показниками вбудованої графіки Radeon 780M або дискретної графіки Intel Arc A380. Також iGPU нового процесора наблизився до показників популярної колись відеокарти Nvidia GeForce GTX 1650. Але треба враховувати, що це синтетичний тест, і ситуація в іграх не завжди збігається з даними таких тестів.

Для гібридних процесорів Intel це хороший прогрес. Lunar Lake використовують нову графічну архітектуру Xe2-LPG. Під час офіційної презентації заявлялося, що графіка Lunar Lake у півтора раза швидша за графіку Meteor Lake.

Раніше в мережі засвітився результат нового iGPU в 3DMark Time Spy, де графіка Intel змогла скласти конкуренцію iGPU Radeon 890M нових процесорів Ryzen AI 300. Ось тільки останні мають бути представлені найближчими днями, а процесори Core Ultra 200 очікуються не раніше вересня.

Джерело:
Tom's Hardware

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 12.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: