Чутки: процесори Intel Core Ultra 200 для настільних ПК вийдуть тільки в грудні

Нове покоління десктопних процесорів Intel може вийти пізніше очікуваного терміну. Спочатку лінійка процесорів Core Ultra 200 (Arrow Lake-S) повинна була з'явитися в жовтні. Але тепер різні інформатори заговорили про можливе перенесення на грудень поточного року. При цьому AMD вже готова найближчими днями представити нове покоління мобільних і десктопних процесорів на архітектурі Zen 5. Якщо перенесення Arrow Lake-S підтвердиться, то між релізом AMD Ryzen 9000 та Intel Core Ultra 200 пройде п'ять місяців. Це буде значна перемога AMD і повний тріумф їхніх нових процесорів.

Очевидно, що процесорний напрямок Intel зараз зазнає певних труднощів. Проблема зі стабільною роботою старших моделей Core 13-ї та 14-ї серії вже вдарила по репутації компанії. Дана проблема досі не вирішена і є підозра, що рішення у неї не буде, оскільки нестабільна робота може бути пов'язана з конструктивними прорахунками. На цьому тлі деякі партнери Intel і постачальники готових рішень уже переходять на процесори AMD. Тривала затримка з виходом нового покоління тільки посилить проблеми компанії.

Однак все це поки що на рівні чуток. Анонс Core Ultra 200 очікується на спеціальному заході Intel у вересні, і тоді ж нам озвучать остаточну дату, коли нові процесори надійдуть у продаж.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

Всі новини за 12.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: