Razer додала у свої миші функції повороту напрямку сенсора та динамічну чутливість

Компанія Razer чудово знає, що все нове, це добре забуте старе. Нові функції «повороту миші» та динамічної чутливості тепер доступні на мишах Razer Viper V3 Pro та Razer DeathAdder V3 HyperSpeed.

Razer Mouse Rotation and Dynamic Sensitivity

Функція «повороту миші» налаштовує горизонтальний кут зчитування сенсора миші так, щоб він відповідав звичайному положенню миші у руці. Це може бути корисно для геймерів, які тримають мишу під нестандартним кутом. Налаштувати функцію можна у Synapse.

Mouse rotation

Динамічна чутливість — це нова функція, яка пропонує геймерам постійну адаптивну чутливість, що дає змогу краще контролювати співвідношення швидкості руху курсора до реального руху сенсора миші. Іншими словами, це контрольоване налаштування акселерації, залежно від різкості руху маніпулятора. Геймери можуть вибрати один з трьох профілів кривої співвідношення (класичний, природний і стрибок) або створити власну криву, для свого стилю гри.

Classic curve

Класична крива означає поступове збільшення чутливості (без обмеження) зі збільшенням швидкості руху, як у налаштуваннях прискорення миші Windows.

Jump curve

Природна та стрибкоподібна криві зручні для гравців у FPS, яким потрібні різні налаштування DPI для різних ігрових ситуацій. У таких випадках крива динамічної чутливості при стрибках дозволяє DPI миттєво змінюватись від низького до високого значення під час швидких поворотів на 180 градусів, без втрати переваги низького рівня DPI для прицілювання.

Ці функції тепер доступні для Viper V3 Pro і DeathAdder V3 HyperSpeed. Щоб почати користуватися ними, переконайтеся, що Razer Synapse та прошивки мишей оновлені до останніх версій.

Джерело:
TechpowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 13.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: