Intel незабаром налагодить випуск кваліфікаційних зразків десктопних CPU Arrow Lake

Попри чутки про перенесення виходу чипів Core Ultra 200 (Arrow Lake-S) на грудень, робота над новим поколінням десктопних процесорів йде згідно з графіком. Щобільше, корпорація Intel незабаром налагодить випуск кваліфікаційних зразків CPU Arrow Lake-S. Ці чипи за технічними характеристиками мало відрізняються від тих, що надійдуть у магазини, та мають схожий рівень швидкодії.

Core Ultra

Згідно з останньою інформацією, Intel перенесла терміни виходу кваліфікаційних зразків Arrow Lake-S на 34-36 тиждень цього року (період із 19 серпня до 8 вересня). Спочатку чипмейкер розраховував випустити їх на 40-му тижні (30 вересня – 6 жовтня). Тобто робота над новими десктопними процесорами йде навіть з невеликим випередженням графіка, тому перенесення релізу виглядає малоймовірним. У продаж перші CPU Core Ultra 200 для настільних ПК і материнські плати LGA1851 повинні надійти в жовтні.

Core Ultra

Вихід кваліфікаційних зразків Intel Arrow Lake-S також означає, що незабаром з'явиться більш точна інформація про їхню продуктивність. Тим часом компанія AMD вже почала не тільки розсилку прес-семплів CPU Ryzen 9000 (Granite Ridge) для підготовки оглядів, але й постачання ритейлерам. У вільному продажу перші десктопні процесори Zen 5 з'являться до кінця поточного місяця.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 14.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: