ASUS випустила ігрову клавіатуру ROG Azoth Extreme

ASUS Republic of Gamers оголосила про випуск флагманської ігрової клавіатури Azoth Extreme у форматі 75%. Ця преміальна клавіатура виготовлена з алюмінію та містить всередині опорну пластину з вуглепластику, який поглинає вібрації. Крім того, опорна пластина закріплена через регульовані демпфери, а спеціальний перемикач дозволяє змінювати глибину натискання усіх клавіш одним рухом. У правому верхньому куті є кольоровий сенсорний OLED-екран та трипозиційний регулятор, який дозволяє миттєво керувати гучністю звуку, мультимедіа, освітлення та іншими параметрами.

Rog Azoth Extreme

Клавіатура може працювати в дротовому або бездротовому режимі через приймач 2,4 ГГц або Bluetooth 5.1. З використанням адаптера ROG Polling Rate Booster можна досягти частоти опитування в 8000 Гц. При цьому одного заряду акумулятора має вистачати на 1600 годин.

Rog Azoth Extreme wireless

Клавіатура побудована на змащених перемикачах ROG NX Snow, які до того ж є легко знімними. Ковпачки клавіш виготовлені з PBT-пластику подвійного лиття. Усі кнопки мають кольорову підсвітку, а довгі клавіші оснащені спеціальними стабілізаторами. Всередині є три демпферні прошарки шумоізоляції, два з порона та один із силікону, що поглинають вібрації, прибирають зайві звуки та забезпечують чудову акустику. Крім того, є подовжена силіконова підставка під зап'ястя та дві пари магнітних ніжок різної висоти, що забезпечують три кути нахилу відповідно до уподобань користувача.

Rog Azoth Extreme inside

Рекомендована вартість ROG Azoth Extreme вражає не менше, ніж сама клавіатура, та складає близько 500 доларів США.

Джерело:
Techpowerup

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Всі новини за 16.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: