Консоль PlayStation 5 Pro можуть анонсувати у вересні

Згідно з численними чутками компанія Sony готує оновлену консоль PlayStation 5 Pro. Відомий інсайдер Том Хендерсон випустив спеціальний матеріал, у якому навів низку аргументів на користь наближення анонсу та появи пристрою в продажу до кінця поточного року. Розробники зможуть відправляти свої ігри на сертифікацію для PlayStation 5 Pro вже з 30 липня, і ця дата була нібито біла визначена ще 18 місяців тому. А з 15 вересня всі ігри PlayStation 5 повинні мати вбудовану підтримку PlayStation 5 Pro. Однак це не гарантує реліз нової консолі вже 15 вересня. Її анонс можуть притримати через малу кількість ігор із підтримкою Pro-версії.

Хоча сам Хендерсон каже, що згідно з його інформацією поки все йде строго за планом. І Sony цілком може анонсувати PlayStation 5 Pro у вересні. Уже відомо, що компанія візьме участь у виставці Tokyo Game Show у вересні, де і може анонсувати консоль. У минулому поколінні Sony представила PlayStation 4 Pro теж у вересні. Це гарний час, щоб вивести на ринок новий пристрій перед низкою великих ігрових релізів, яких завжди багато наприкінці року.

Очікується, що оновлена версія PlayStation 5 отримає процесор з підвищеними частотами та прискорену пам'ять, а також сильно прокачаний GPU, який забезпечить теоретичну продуктивність 33 TFLOPS замість 10 TFLOPS у першої ревізії консолі.

Джерело:
Insider Gaming

Обговорити в форумі (коментарів: 41)

Всі новини за 19.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: