Watercool випускає радіатори СРО MO-RA IV з підтримкою до дев'яти 200-мм вентиляторів

Німецький виробник компонентів СРО Watercool анонсував надходження до продажу лінійки радіаторів MO-RA IV, розрахованих на встановлення 200-мм вентиляторів. За словами виробника, новинки відмінно підійдуть як для потужних ігрових комп'ютерів, так і для робочих станцій або серверів.

Watercool

До серії радіаторів Watercool MO-RA IV увійшли три моделі: MO-RA IV 200, MO-RA IV 400 та MO-RA IV 600. Вони розраховані на встановлення двох, чотирьох та дев'яти 200-мм вентиляторів відповідно. У новинках застосовані мідні трубки та алюмінієві ребра, а товщина радіаторів становить 75 мм. Разом із ними виробник рекомендує використовувати вентилятори Noctua NF-A20. Для інтеграції в контур СРО будуть потрібні фітинги типорозміру G1/4.

Watercool

З іншого варто відзначити гнучку систему кріплень. Радіатори можна розмістити окремо, встановити на корпус комп'ютера або стіну. Watercool також пропонує до них низку аксесуарів, на кшталт окремого контролера, дисплея та модуля з помпою і резервуаром. Радіатори доступні в чорному й білому кольорах. Детальніша інформація про новинки наведена на сайті виробника.

Watercool

Що стосується ціни, то радіатори Watercool MO-RA IV можна придбати за €230, €300 і €550 залежно від моделі.

Джерело:
Overclock3D

Обговорити в форумі (коментарів: 48)

Всі новини за 20.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: