Intel прокоментувала повідомлення про нестабільну роботу мобільних CPU Core 13-/14-го покоління

Корпорація Intel досить оперативно відреагувала на повідомлення про нестабільну роботу процесорів Core 13-/14-го покоління для ноутбуків. Щодо проблем з десктопними CPU Raptor Lake відомо вже деякий час, й чипмейкер зараз працює над їх розв'язанням. Мобільні процесори, як запевнила Intel, не схильні до тієї ж самої проблеми, що спостерігається у настільних родичів, а в разі нестабільної роботи ноутбука вона рекомендує звернутися до його виробника.

Intel Core

«Intel відомо про невелику кількість повідомлень щодо нестабільної роботи мобільних процесорів Core 13-го та 14-го поколінь. На основі глибокого аналізу повідомлень про нестабільну роботу процесорів Core 13-/14-го покоління для настільних комп'ютерів Intel дійшла висновку, що мобільні пристрої не схильні до тієї ж проблеми, — розповідає процесорний гігант. — Симптоми, про які повідомляється для мобільних систем 13-го і 14-го поколінь, включаючи зависання і збої системи, є загальними симптомами, що виникають внаслідок широкого спектра потенційних проблем з програмним і апаратним забезпеченням. Як завжди, якщо у користувачів виникають проблеми з ноутбуками на базі процесорів Intel, ми рекомендуємо їм звернутися до виробника системи за подальшою допомогою»

Про проблеми з мобільними процесорами Intel Core 13-/14-го покоління днями повідомили розробники з Alderon Games (творці гри Path of Titans). Раніше вони також публічно відмовилися від десктопних процесорів Intel й навіть почали переводити свою серверну інфраструктуру на рішення AMD. Проблеми з топовими чипами Intel для настільних ПК також підтверджують розробники Warframe, а Epic Games випустила інструкцію для користувачів Intel Core i9, які страждають від частих збоїв у Fortnite.

Джерело:
Digital Trends

Обговорити в форумі (коментарів: 28)

Всі новини за 21.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: