Thermal Grizzly випускає термопрокладку з фазовим переходом

Компанія Thermal Grizzly Holding GmbH представила термоінтерфейс PhaseSheet PTM на основі діелектричного матеріалу з фазовим переходом. Такий тип термоінтерфейсу є проміжним варіантом між термопастою і графеновими прокладками.

Thermal Grizzly PhaseSheet PTM

Головна особливість матеріалу PCM (Phase-Change Material) — здатність змінювати агрегатний стан при досягненні температури фазового переходу. Залежно від нагрівання — це або в'язка напіврідка субстанція або твердий матеріал. Thermal Grizzly PhaseSheet PTM забезпечує високий рівень теплопровідності та зберігає свої властивості протягом тривалого часу експлуатації, забезпечуючи високий термін служби. Максимальна теплопровідність PhaseSheet PTM стабілізується приблизно після десяти термічних циклів за робочої температури понад 60 °C.

Thermal Grizzly PhaseSheet PTM

Прокладки PhaseSheet PTM оптимізовані для роботи в системах із тривалими періодами технічного обслуговування. Вони чудово підходять для заміни термоінтерфейсу на старих відеокартах або під час переходу на водяне охолодження. Також їх можна використовувати для заміни термоінтерфейсу в ноутбуках та як термоінтерфейс для процесорів.

Thermal Grizzly PhaseSheet PTM

Рекомендована ціна PhaseSheet PTM в офіційному магазині Thermal Grizzly становить 10,59 долара США.

Джерела:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 54)