Мобільні процесори Intel Core Ultra 200V (Lunar Lake) вийдуть на початку вересня

Корпорація Intel оголосила дату релізу мобільних процесорів Core Ultra 200V, відомих під кодовим ім'ям Lunar Lake. Він відбудеться напередодні відкриття виставки споживчої електроніки IFA 2024 (6-10 вересня, Берлін). З цієї нагоди чипмейкер проведе презентацію, яка розпочнеться третього вересня о 19:00 за київським часом. Запланована онлайн-трансляція заходу, вона буде доступна на офіційному сайті Intel.

Intel Core Ultra

Напередодні конференції IFA 2024 приєднуйтесь до Мішель Джонстон Холтхаус (Michelle Johnston Holthaus), виконавчого віце-президента Intel і генерального директора Client Computing Group, та Джима Джонсона (Jim Johnson), старшого віце-президента і генерального директора Client Business Group, а також партнерів Intel, які представлять наступне покоління процесорів Intel Core Ultra під кодовою назвою Lunar Lake.

Під час заходу, який транслюватиметься в прямому ефірі, вони розкриють подробиці про проривну енергоефективність нових x86-процесорів, виняткову продуктивність ядер, значний стрибок у графічній продуктивності та неперевершену обчислювальну потужність штучного інтелекту, яка буде рушійною силою цього та майбутніх поколінь продуктів Intel.

Intel Core Ultra

Судячи з усього, на виставці IFA 2024 партнери Intel демонструватимуть власні пристрої на базі нової мобільної платформи Intel. Йдеться не тільки про ноутбуки, але й, наприклад, про портативні ігрові системи. MSI вже анонсувала консоль Claw 8 AI+ на базі нових чипів Core Ultra. Про головні особливості процесорів Intel Lunar Lake ми розповідали в окремому матеріалі. У таблиці нижче наведено попередній модельний ряд та основні параметри CPU.

Intel Core Ultra

Джерела:
Intel
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 30.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: