Intel продовжує гарантію на процесори Core 13-/14-го покоління

У відповідь на проблеми зі стабільністю роботи CPU Core 13-/14-го покоління корпорація Intel вирішила продовжити гарантію на ці процесори. Власники чипів Raptor Lake-S (Refresh) тепер можуть розраховувати на додаткові два роки, тобто загальний термін зріс до п'яти років. Важливо зазначити, що розширена гарантія поширюватиметься на «коробкові» версії процесорів.

Intel Core

Власників «коробкових» процесорів Intel Raptor Lake-S (Refresh), які стикаються з нестабільною роботою, компанія закликає звернутися до служби підтримки для отримання подальшої допомоги. У разі готових систем на чипах Core 13-/14-го покоління, як розповідає Intel, слід звернутися до виробника. Ймовірно, аналогічні заходи щодо збільшення гарантійного терміну вона готує і для своїх OEM-партнерів.

Нагадаємо, що нестабільну роботу чипів Core 13-/14-го покоління Intel пов'язує з підвищеною напругою процесора. Зараз компанія готує оновлення мікрокоду, яке усуне цю проблему, і розраховує випустити його в середині серпня. Однак цей патч є радше профілактичним заходом, покликаним убезпечити повністю працездатні процесори. У разі, якщо CPU вже працює нестабільно, допоможе тільки заміна.

Джерело:
Intel

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

Всі новини за 02.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: