Intel продовжує гарантію на процесори Core 13-/14-го покоління

У відповідь на проблеми зі стабільністю роботи CPU Core 13-/14-го покоління корпорація Intel вирішила продовжити гарантію на ці процесори. Власники чипів Raptor Lake-S (Refresh) тепер можуть розраховувати на додаткові два роки, тобто загальний термін зріс до п'яти років. Важливо зазначити, що розширена гарантія поширюватиметься на «коробкові» версії процесорів.

Власників «коробкових» процесорів Intel Raptor Lake-S (Refresh), які стикаються з нестабільною роботою, компанія закликає звернутися до служби підтримки для отримання подальшої допомоги. У разі готових систем на чипах Core 13-/14-го покоління, як розповідає Intel, слід звернутися до виробника. Ймовірно, аналогічні заходи щодо збільшення гарантійного терміну вона готує і для своїх OEM-партнерів.

Нагадаємо, що нестабільну роботу чипів Core 13-/14-го покоління Intel пов'язує з підвищеною напругою процесора. Зараз компанія готує оновлення мікрокоду, яке усуне цю проблему, і розраховує випустити його в середині серпня. Однак цей патч є радше профілактичним заходом, покликаним убезпечити повністю працездатні процесори. У разі, якщо CPU вже працює нестабільно, допоможе тільки заміна.

Джерело:
Intel

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

Всі новини за 02.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: