NZXT пропонує ігрові комп'ютери в оренду

Американська компанія NZXT, відомий виробник корпусів, систем охолодження та інших компонентів, запустила нову послугу. Любителі підписок і сервісів тепер можуть отримати за передплатою потужний ПК. NZXT надає американським клієнтам можливість оренди ігрових комп'ютерів.

У межах послуги NZXT Flex можна обрати один із трьох тарифів. Купуючи варіант Player One за $59 на місяць, клієнт отримує систему з процесором Core i5-14440F і відеокартою GeForce RTX 4060 у корпусі H5 Flow. Варіант Player Two за $119 передбачає систему з процесором AMD Ryzen 5 5600X і відеокартою GeForce RTX 4070 Super у корпусі H5 Elite. Найдорожчий варіант Player Three за $169 на місяць дасть змогу насолоджуватися іграми на Core i7-13700KF з відеокартою GeForce RTX 4070 Ti Super у корпусі H7 Flow. Монітор і периферію користувач купує окремо.

Компанія обіцяє доставку протягом трьох-п'яти днів, гарантію та цілодобову службу підтримки протягом усього терміну оренди. Але сама доставка та встановлення передбачає додаткову оплату в розмірі 50 доларів. Також NZXT буде стабільно оновлювати конфігурації кожні два роки.

Не важко підрахувати, що за два роки покупець найдешевшого варіанту Player One витратить 1416 доларів США, а з найдорожчим тарифом загальна сума виплат складе 4056 доларів. Такі інвестиції важко назвати ефективними, але клієнт одразу отримує ПК за невелику початкову ціну.

Джерело:
The Verge

Обговорити в форумі (коментарів: 47)

Всі новини за 02.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: