Lenovo випустила гібридний ноутбук ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid із процесорами Intel та Qualcomm

Компанія Lenovo почала приймати замовлення на гібридний ноутбук ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid. Ця новинка демонструвалася на січневій виставці CES 2024 й примітна використанням відразу двох апаратних платформ. Фактично перед нами Android-планшет та Windows-ноутбук, об'єднані в одному пристрої.

ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid

У режимі планшета Lenovo ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid мало відрізняється від інших подібних гаджетів. Він обладнаний 14-дюймовим сенсорним OLED-екраном з роздільною здатністю 2.8K і 100% охопленням палітри DCI-P3, однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1, 12 гігабайтами оперативної пам'яті LPDDR5X і твердотілим сховищем USF 3.1 на 256 Гбайт. З оснащення також варто відзначити дві камери та акумулятор на 38 Вт·год.

ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid

Цей же планшет можна використовувати як дисплей ноутбука, під'єднавши його до блоку з клавіатурою. У ньому розміщений процесор Intel Core Ultra 7 155H, 32 гігабайти оперативної пам'яті LPDDR5X-7467, терабайтний NVMe-накопичувач PCIe 4.0 і акумулятор на 75 Вт·год. Решта параметрів двох «половинок» Lenovo ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid наведена в таблиці.

ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid

Наразі Lenovo ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid доступний для замовлення в Китаї за ціною близько 2200 доларів США. Терміни виходу за межами Піднебесної поки не уточнюються.

Джерело:
Gizmochina

Обговорити в форумі (коментарів: 21)

Всі новини за 05.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: